روش اجرای کناف: امروزه در اطراف خود شاهد دکوراسیون های زیبایی هستید که برای این کار از ابزارهای مختلفی استفاده می شود که هر کدام تاثیر بسزایی در زیباسازی فضای داخلی ساختمان دارد. زیبا سازی فقط به این معنا نیست که چیدمان درستی داشته باشیم و به عوامل زیادی مانند سقف، دیوار و کفپوش بستگی دارد. یکی از عواملی که در زیباسازی تاثیر بسزایی دارد، کناف کاری است. کناف برای سقف کاذب کاربرد زیادی دارد و روش اجرای کناف برای اجرای سقف کاذب اهمیت دارد.
در ابتدا شرکتی که کناف را به بهترین شکل اجرا می کند معرفی می کنیم: شرکت آریا سازه سالهای زیادی است که در زمینه واردات و تولیدات انواع سقف کاذب، تایل گچی، پنل ال ای دی و… فعالیت می کند و تمامی محصولات و خدمات خود را نسبت به سایر شرکت ها با پایین ترین قیمت ارائه می دهد. آریا سازه کاملا به روش اجرای کناف مسلط بوده و در کمترین زمان، پروژه را به اتمام می رسانند. در این مطلب قصد داریم به طور کامل روش اجرای کناف را توضیح دهیم، پس با ما همراه باشید.
برای اجرای کناف کاری با توجه به کاربری آن از روش های مختلفی کمک می گیرند. انتخاب هر کدام از این روش اجرای کناف به فضای مورد نظر و طراحی داخلی بستگی دارد. به طور کلی روش اجرای کناف به دو نوع کناف ثابت و کناف متحرک طبقه بندی میشود.
روش اجرای کناف کاری متحرک اکثرا برای فضاهای تجاری و اداری استفاده می شود. به این صورت که صفحات کناف قابلیت جابجایی دارند. اجرای کناف کاری متحرک به این صورت است که یک نگهدارنده و مشبک در سقف نصب می شود تا صفحات در جای مناسب خود بر روی این شبکه ها قرار بگیرند. این صفحات شکل و اندازه های مختلفی دارد که با توجه به طرح مورد نظر انتخاب میشود. برای آنکه کناف به درستی انجام شود باید زیر سازی کناف مناسبی صورت بگیرد.
روش اجرای کناف کاری ثابت معمولاً برای ساختمان های مسکونی استفاده می شود و باعث زیبا سازی فضا می شود. کناف کاری ثابت در ساختمان های تجاری و اداری هم کاربرد دارد. برای زیباسازی کناف برای اینکه جلوه های برجسته ایجاد شود آن را با چوب ترکیب می کنند. کناف کاری ثابت به کمک ساختار نگهدارنده اجرا می شود. صفحات کناف دارای شکل و اندازه های مختلفی هستند که با توجه به سلیقه مشتری انتخاب می شوند. برای اجرای آن به کمک اتصالات محکم به چارچوب متصل می شوند.
توجه داشته باشید که روش اجرای کناف با توجه به قسمتی که قرار است کناف شود تفاوت دارد. دیوار خارجی ساختمان در این ساختار (کناف) ، از صفحات مسلح سیمانی Aquapanel به عنوان لایه خارجی دیوار استفاده می شود. در ایران معمولا از قطعات سنگ و آجر پلاک در نما استفاده می شود که به صورت دوغابی بر بدنه دیوارهای خارجی اجرا می شوند.
عدم وجود اتصال مناسب میان این قطعات و بدنه دیوارها موجب می شود که در هنگام وقوع زلزله، جابجایی و لرزشها تحمل نداشته و نما فرو بریزد. سیستم دیوار خارجی آکواپنل، به عنوان ساختاری کاملا ایمن در برابر زلزله، راه حل این مشکلات است. از دیگر مزایای این ساختار، استفاده از عایق پشم معدنی می باشد که به طور همزمان موجب بهسازی حرارتی و صوتی ساختمان می شود.
دیوار تاسیساتی با اجرای دو لایه قاب فلزی با فاصله از یکدیگر، می توان از فضای به وجود آمده جهت عبور تاسیسات الکتریکی و مکانیکی استفاده نمود. قرارگیری تاسیسات در فضای خالی دیوار و دفت نشدن آن در داخل دیوار، علاوه بر رفع مسئله خوردگی و کاهش هزینه تعمیرات، دسترسی به تاسیسات و تعمیرات و نگهداری را در مرحله بهره برداری آسان مي کند. برای کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از هزینه اجرای کناف از طریق شماره های موجود در سایت با کارشناسان آریا سازه تماس بگیرید.