زیر سازی کناف (سقف): برای آنکه بتوان اجرای سقف کاذب یا دیوارکناف را به درستی انجام داد و به یک سازه بسیار زیبا با نورپردازی های خیره کننده که جلوه ای اساسی را به محیط بخشیده است دست یافت باید در ابتدا همانند تمامی سازه های بنایی و ساختمان زیر سازی اصولی انجام شود.
زیر سازی کناف نیز از دسته زیر سازی های ساختمانی می باشد که معمولا برای اجرای سقف کاذب یا دیوار اجرا می شود و بدون آن هیچ سازه ای را نمی توان اجرا کرد. زیر سازی سقف کاذب علاوه بر آنکه امکان نصب ساز سقف کاذب یا عایق های صوتی و حرارتی بر دیوار را امکان پذیر می کند بلکه باعث دسترسی راحت به تاسیسات زیر سقف نیز می شود.
اجرای زیر سازی کناف دارای نکات و سلسله مراتبی است که باید به آن توجه شده و با رعایت قوانین حاکم در این زمنیه اجرا شود. تنها فردی می تواند این کار را به خوبی و با کیفیت انجام دهد که آشانییت کامل به این حرفه داشته و تجربه ی فراوانی را در نصب زیر سازی در پروژه های مختلف را دارد.
شرکت آریا سازه وارد کننده و همچنین تولید کننده انواع زیر سازی های کناف مطابق با استاندارد جهانی می باشد که از کیفیت بالایی بر خوردار است. این شرکت با دارا بودن سابقه ی درخشان در انجام موفق پروژه ها بزرگ و کوچک توانسته است به شرکتی معتبر تبدیل شود و افتخار این را دارد که با اطمیان کامل آمادگی خود را برای انجام زیر سازی کناف پروزه ی شما در اسرع وقت اعلام کند.
متخصصان ماهر آریا سازه با تبحر و تجربه ای که در چند ساله از فعالیت خود کسب کرده اند می توانند زیر سازی کناف سقف یا دیوار شما را با کیفیت هر چه تمام به نحو احسن انجام دهند.
نکته ی دیگر از آریا سازه، قیمت زیر سازی کناف می باشد که این شرکت نازلترین و مناسب ترین قیمت ها را بر اساس متراژ پروژه و نوع زیر سازی و همچنین مقدار زیر سازی انجام شده ارائه می دهد. قیمت زیر سازی کناف آریا سازه در مقایسه با شرکت های دیگر بسیار مقرون به صرفه و پایین بوده و شما می توانید بهترین خدمات را از متخصصان آریا سازه دریافت نمایید. همچنین آریاسازه ارائه دهنده مرغوب ترین انواع تایل گچی در سطح کشور می باشد.
قبل توضیح درباره زیرسازی سقف کاذب کناف بهتر است بدانیم که، تمام پنل های گچی پیش ساخته در بازار به کناف معروف هستند. در صورتی که کناف نام یک برند است و کارخانجات مختلفی به تولید گچ برگ میپ ردازند.
در هنگام خرید باید دقت داشته باشید که معیارتان فقط قیمت گچ برگ نباشد، و به مشخصات فنی محصول نیز دقت شود. زیرا انواع متریال با کیفیت های گوناگون در بازار موجود بوده و باید با توجه به نکاتی مثل؛ محل نصب و مشخصات فنی ذکر شده در نقشه های اجرایی و با کمک دستگاه نظارت اقدام به خرید کنید.
به شرایط حمل و نقل و نگهداری کارگاهی در هنگام جا به جایی دقت کنید تا از خطر شکستگی و پرت شدن در امان باشند. همچنین باید از تابش مستقیم نور خورشید و بارندگی محفوظ باشند.
در کارگاه هم در محل های تمیز و سرپوشیده مورد استفاده قرار گیرند.
همچنین باید در سطح تراز نگهداری شوند تا دچار تاب نشوند و پروفیل های زیر سازی آن نیز دچار انحنا نشوند.
زیر سازی کناف همانطور که گفتیم دارای سلسه مراتبی می باشد که برای هر کدام از قسمت های ساختمان چون سقف و کف متفاوت می باشد. در ادامه این مقاله درباره زیر سازی هر دو قسمت به صورت جدا گونه صحبت کرده ایم.با ما همراه باشید:
اجرای زیر سازی کناف چگونه انجام می شود؟
برای اجرای رانر های زیر سازی کناف در سقف کاذب ابتدا باید به وسیله سیمان رنگ پاش مسیری که دیوار از کف عبور کرده است یا در واقع محل دقیق نصب سازه را دور دیوار دور مشخص کنیم. برای آن که مسیر عبور دیوار در سقف را نیز به دست آورید می توانید از تراز لیزری، استاد و شاغول استفاده کنید. پس از مشخص نمودن مسیر عبور دیوار از کف و سقف نوبت به نصب سازه تراز یا رانرها می رسد که آن را به صورت روش باربری یا غیر باربری با استفاده یچ های مخصوص شماره 3و 5 و رولپلاک ها به کف و سقف متصل می کنیم.
در این مرحله باید دقت شود که عوامل اتصال در فاصله ای حداکثر 60 سانتیمتری اجرا شوند اما فاصله ی عوامل اتصال از انتهای سازه به هیچ عنوان نباید از 10 سانتی متر بیشتر شود.
در مرحله ی بعد باید ارتفاع آویز ها را بر اساس فاصله ی سقف تا تراز مورد نظر را مشخص کنیم. پس از تعیین، آویز ها را با توجه به طرح سازه سقف کاذب در فاصله های مناسب با استفاده از میخ یا پیچ های فولادی نصب می کنیم.
بعد از نصب آویز ها باید به سراغ اتصال پروفیل های باربر به آویز های برویم. در این قسمت باید نهایت دقت در اجرا را داشته باشیم زیرا اگر باتوجه به طرح زیر سازی فاصله های نصب را درست اجرا کنیم طول عمر سقف کاذب افزایش می یابد. سپس باید اقدام به تقسیم پروفیل هایی که پانل خور هستند کنید تا زیر سازی کناف اتمام یابد.
نکته ی مهم در این مرحله این می باشد که پانل گچی را باید به حالت تراز به وسیله پیچ های عرضی آن هم با رعایت فاصله حدودا 19/5 سانتی متر نصب کنیم.
پس از آنکه رانرها به درستی در جای خود قرار گرفتند نوبت به نصب استادها می رسد تا زیر سازی کناف تکمیل شود به گونه ای که پس از مشخص کردن پلان ها به طور قائم داخل رانر های نصب شده در کف و سقف قرار می گیرد. استاد ها در واقع همان سازه های باربر دیوار کناف هستند که باید به صورت کاملا ایستاده با توجه به طرح زیر سازی در فاصله ای معممولا 40 تا 50 سانتی متر اجرا شوند.
در این مرحله می توانید عایق های صوتی و گرمایی دیوار و همچنین لوله های برق را کارگذاری کنیم. سپس پیس از مشخص نمودن محل هایی که درهای وردی و خروجی و حتی پنجره ها قرار دارند پروفیل های تقویتی را در اطراف آن ها اجرا می کنیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره های موجود در سایت با کارشناسان آریا سازه تماس حاصل فرمائید.
زیرسازی سقف کاذب ، یکی از مراحل کلیدی و بسیار پر اهمیت در اجرا و نصب سقف کاذب به شمار می رود.
با قرار گیری دو ردیف سازه F47 ،برای اجرای کلی کناف در سقف های ساده کناف و سازه دو طرفه امکان پذیر است.
در ردیف اول کلیه آویزها از سقف اصلی به سازه F47 باربر متصل می شوند و در ردیف دوم از سازه ها که به F47 پنل خور مشهور است، پنل های مورد استفاده از قبیل RG معمولی، MR مقاوم در برابر رطوبت، FR مقاوم در برابر حریق، FMمقاوم در برابر رطوبت و حرارت و Aqua Panel به آن پیچ میشوند.
به وسیله کلیپس میتوان دو ردیف سازه F47 باربر و پنل خور را ،به یکدیگر متصل کرد.
اگر قرار باشد یک ردیف سازه F47 در سقف کار گرفته شود، آویزها و پنل ها همگی به یک ردیف سازه F47 پیچ میشوند.
از سازه ی F47 برای برخی دیوارهای پوششی نیز استفاده میشود. برای استفاده از سازه F47 در کف و سقف اصلی نبشی L25 را نصب میکنیم پس از آن سازه F47 را به آنها پیچ می نمائیم.
سازه F47 را هر شصت سانتیمتر با براکت به دیوار اصلی محکم میکنیم. برای استحکام بیشتر و پیشگیری از حرکت کردن دیوار (به اصطلاح شکم دادن دیوار) این عمل انجام میشود.
از ورق هایی با ضخامت 4/0 تا 6/0 میلیمتر در تولید سازه های F47 استفاده میگردد.
سازه ی F47 دارای طولی به اندازه ی چهار هزار میلیمتر و عرضی به اندازه ی 47 میلیمتر و ارتفاعی به اندازه ی 5/17 میلیمتر میباشد. این سازه ها در بسته های 20 عددی بسته بندی شده و در هر بندیل سازه F47 بیست بسته میباشد.
جهت مقاومسازی سازه F47 ، لبههای آن را خم کرده و به صورت دوتایی روی هم قرار می دهند. سازهF47 به خاطر این خمها به شکل “C” دیده میشود. بر روی سازهF47 برجستگیهایی وجود دارد که سبب محگم شدن سازه در مقابل تنشهای حاصل از فشار وارد کردن یا کشش سقف کاذب میشود.
سازه F47 سقفهای مشبک کناف، سقفهایی با اجرا سریع هستند که به واسطه استفاده از انواع تایلهای 60 در 60 بدون نیاز به بتونه کاری و یا پیچ کردن تایل به سپری با سرعت انجام پذیر است. از دیگر مزایای آن میتوان به سهولت قابل ترمیم بودن و دسترسی به پشت سقف کاذب که معمولاً تاسیساتی بوده میباشد. در صورتی که مایل باشید میتوانید از سقفهای مشبک از انواع تایل هایی استفاده کنید که دیگر نیازی به رنگ آمیزی نداشته باشید. در سقف کاذب مشبک کناف، در ابتدای کار باید زیرسازی با استفاده از سپریهای ،120، و 60، 360، و همچنین نبشی L24 اجرا گردد. سپس انواع تایلهای ۶۰ در 60 فضای بین سازههای سپری قرار میگیرد.
در جهت اجرای سقف کاذب مشبک در ابتدای زیر سازی اولین کاری که انجام می دهیم نبشی تراز L24 بر روی دیوار نصب می کنیم ، پس از آن آویز های سیمی که توسط فنر دوبل به دیوار متصل شده اند و قابلیت رگلاژ کردن دارند به سقف اصلی متصل میگردند. پس از آن سازه سپری 360 به وسیله آویز ها مهار شده و روی نبشی L24 قرار میدهیم. سپس سپری های 120 و 60 در فواصل معین قرار داده شده و در هم قفل می شوند.
به خاطر آوای قفل شدن سپری ها در یکدیگر به این مدل سقف کاذب، سقف کاذب کلیک هم می گویند. تایل های 60 در 60 معمولاً از جنس زیر هستند:
گچ،
الیاف معدنی،
آلمینیوم
و یا پی وی سی.
که هر کدام متناسب با کارایی و ویژگی هایشان در فضاهای گوناگونی قابلیت استفاده دارند. تایل های 60 در 60 گچی سوراخ دار و تایل های معدنی عایق های صوتی بسیار خوبی می باشند. در نتیجه برای فضاهای اداری، بیمارستان ها و هتل ها کاربرد بسیار فراوانی دارند و مناسب اینطور مکان ها میباشند.معمولا اکثر تایل های گچی 60 در 60 سفید رنگ میباشند. تایل های 60 در 60 آلمینیومی و پی وی سی به دلیل قابل شستشو بودن، تنوع رنگ و بخصوص استحکام بالا قابل استفاده در انواع مکان ها میباشند.