دیوار کاذب در واقع نوعی دیوار جدا کننده می باشد که غالبا در فضای داخلی ساختمان ها به منظور جدا سازی فضا از دیوار اصلی و عایق بندی آن استفاده می شود. این سازه همانند انواع سقف کاذب می باشد که به جهت ایجاد نمایی زیبا و پنهان سازی تجهیزات و تاسیسان یا ایرادات باقی مانده در دیوار اعمال می شود. دیوار کاذب یا در اصطلاح دیوار جدا کننده شامل قاب های فولادی می باشد که بر روی پانل ها قرار گرفته و منظره ای خیره کننده را ایجاد می کند.
امروزه با توجه به طراحی های منحصر به فرد دیوارهای کاذب که باعث ایجاد محیطی دلنشین و مدرن می شود سبب شده است کمتر کسی از دیوار هایی با نمای آجری، سیمانی یا گچی استفاده کند. از طرفی اجرای این نوع دیوارها در ساختمان منجر به کاهش هزینه های مصرفی بابت خرید دیوار های آجری و همچنین کاهش نخاله های ساختمانی می شود.
مزیت دیوار جدا کننده در این جا مشخص می شود که اکثر معماران و طراحان داخلی برای آن که بتوانند تغییراتی را در ساختمان های ایجاد کنند از دیوارهای کاذب به دلیل سهل الوصوصل بودن آن استفاده می کنند. همچنین می توان به عایق صوتی و حرارتی بودن این دیوار ها به عنوان مزیت های بی نظیر آن نیز اشاره کرد. این تصور را داشته باشید که دیوار کاذب در کنار یک سقف کاذب ساده می تواند جلوه ای اساسی و لذت بخشی را به محیط خانه یا حتی محیط کسب شما بیافریند و باعث جلب نگاه های بسیاری از افراد حاضر در آن محیط شود.
گروه تولیدی آریا سازه در کنار تولید انوع سقف کاذب با کیفیت به تولید دیوار کاذب نیز پرداخت است و با صادر به کشورهای گوناگون تواسته است به بریندی معتبر و قابل اعتماد تبدیل گردد. این شرکت با دارا بودن مهندسان و متخصصان ماهر و مجرب دیوارهای کاذبی را تولید می کنند که علاوه بر عایق گیر بودن بتوانند مقاومت بالایی را در برابر حوادثی چون آتش سوزی، زلزله یا نفوذ آب داشته باشند.
شما می توانید با خرید دیوار کاذب از این شرکت نه تنها محیط داخلی یا نمای برونی ساختمان خود را زیبا کنید بلکه مقاومت و طول عمر ساختمان را در برابر نفوذ آب و دیگر عوامل موجود افزایش دهید.
هر سازه ای در کنار مزایایی که دارد ممکن معایبی را نیز چه کوچک یا بزرگ داشته باشد. دی.ار کاذب نیز از جمله چنین سازه هایی می باشد که دارای معایبی ناچیز در برابر مزایای خود است. در ادامه به برخی از این معایب می پردازیم.
این دیوار ها بر خلاف دیگر سازه هایی چون سقف کاذب دارای مقاومت پایینی در برابر رطوبت و نفوذ آب است دلیل این امر هم نوع ساخت آن می باشد. این سازه به دلیل آن که قرار است بر روی دیوار نصب شود در صورتی که بخواهد مقاومت بالایی را داشته باشد از وزن بیشتری بر خوردار می شود. چون موقع نصب بیشتر وزن آن رو به پایین حایل می شود به مرور زمان سبب سنگینی بیش از حد و شکستگی اتصالات شده و در آخر منجر به سقوط سازه شود.
با توجه به این امر که دیوار کاذب مقاومت بالایی را در برابر رطوبت ندارد به همین دلیل از این سازه در دیوارهایی که با رطوبت بالایی همراه هستند مانند سرویس بهداشتی و حمام نمی توان استفاده کرد.
یکی دیگر از معایب آن مقاومت پایین آن در برابر ضربه می باشد. به همین خاطر در مکان ها و محیط هایی مانند باشگاه های ورزشی که احتمال آسیب رساندن توسط ضربات محکم بیشتر است نمی توان استفاده کرد.
یکی از روش های نصب این نوع دیوار استفاده از قاب فولادی سبک است که به روی بستر پوششی خود نصب میشوند. تایل گچی آماده در چهار چوب قاب نصب میشوند پس از نصب آن درز های دیوار با نوار درزگیر پر میشوند.
این امر باعث میشود در اتمام کار یک دیوار یکدست و صاف را بدون هیچگونه پستی و بلندی را شاهد باشیم. زمان نصب این نوع دیوار بنا بر متراژ بین 48 تا 72 ساعت متغیر است.
نصب دیوار کاذب
این نوع دیوار دارای انواع مختلفی است که بنا به احتیاج شما برای فضای داخلی ساختمان، طراحی و اجرا میشود و در رنگ بندی های گوناگونی وجود دارند.
از این گونه دیوار ها برای تقسیم اتاق های بزرگ به متراژ های کوچک تر استفاده میشود که متشکل از سه بخش است.
قسمت اول را رانر تشکیل می دهد که قاب اصلی دیوار محسوب می شود و از جنس فولاد است که به دیوارهای اصلی متصل میشود. بخش دوم استاد یا همان تقسیم کننده هایی هستند که در داخل قاب اصلی قرار میگیرند و متریال های آن معمولاً سبک تر از قاب اصلی است. بخش سوم هم شامل پانل می شود که همان پانل گچی است و در ظاهر کار نمایان است.
نوعی دیوار با صفحات گچی است که این صفحات روی پروفیل های مناسب خود نصب میشوند. در نصب این نوع دیوار شاهد فاصله بین دیوار زمینه و صفحات هستیم که همین فضا کمک میکند تا عایق ها به خوبی نصب شوند. در واقع باعث پنهان ماندن عایق های صوتی و حرارتی و هم چنین تاسیسات ساختمانی میشود و آن ها را به خوبی پوشش میدهد.
این درز ها نیز بعد از اتمام کار با بتونه و یا نوار درزگیر کناف، درزگیری میشود.
گونه دیگری از دیوارها ، دیوار کاذب آکوستیک این نوع دیوار به دلیل متریال های مورد استفاده در ساختار آن با دیگر دیوار های کاذب تفاوت دارد. معمولاً در زیر پوشش گچی با مواد مخصوص پر میشود تا عایق صدا، گرما و سرمایش باشند. دو گونه از عایق های پر کاربرد را با نام های؛ عایق فوم صدا گیر خود چسب و عایق پشم سنگ میتوان نام برد.
عایق فوم صدا گیر خود چسب از جدید ترین شیوه های عدم انتقال صدا، گرما و سرما ساخته شده و کاربرد های مختلفی را دارد. یکی از کاربرد های این نوع عایق را میتوان استفاده از آن در سقف ساختمان نام برد. نوع دیگر عایق های ذکر شده عایق پشم سنگ است که بی ضرر ترین و سالم ترین انواع عایق ها است. این نوع عایق که شامل بالزات، سنگ های آتش فشانی و جسب رزین میباشد دارای قدرت مقاومت تا 33 برابر دیوار های بتونی و 22 برابر دیوار های آجری میباشد.
این نوع دیوار همانطور که از نامش پیداست در مواردی کاربرد دارد که استفاده کننده علاوه بر نیاز به تقسیم بندی فضا به شکل و ظاهر دیوار هم اهمیت میدهد. این نوع دیوار علاوه بر تامین خواسته های استفاده کننده مبنی بر ایجاد فضای بهتر و شکیل تر عایق صدا و حرارت نیز هستند که مقاومت در برابر زلزله نیز از دیگر ویژگی های آن است.
هزینه تمام شده برای نصب این نوع دیوار از طراحی تا اجرای آن به عوامل متعددی بستگی دارد که قیمت تمام شده دیوار بعد از بررسی اعلام میشود. از جمله موارد تاثیر گذار بر روی هزینه را میتوان به متراژ مورد نیاز و یا ضخامت دیوار بیان نمود.
همچنین از دیگر عاملی که بر قیمت دیوار کاذب تاثیر به سزایی دارد نوع آن می باشد. هر کدام از انواع دیوارهای کاذب دارای قیمت متفاوتی می باشند که با توجه به نوع مدل انتخابی شما و متراژ دیوار مد نظر جهت نصب قیمت ها تغییر می کند.
گروه تولیدی آریا سازه به جهت آن که خود تولید کننده و عرضه کننده می باشد قیمت را با توجه به قیمت کارخانه اعلام می کند و چون هیچ گونه واسطه ای در این میان وجود ندارد. قیمت آن بسیار مقرون به صرفه و به نسبت سایر شرکت های دیگر پایین می باشد.
شما می توانید جهت خرید و اطلاع از قیمت آن با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
در واقع نوعی دیوار جدا کننده می باشد که غالبا در فضای داخلی ساختمان ها به منظور جدا سازی فضا از دیوار اصلی و عایق بندی آن استفاده می شود. این سازه به جهت ایجاد نمایی زیبا و پنهان سازی تجهیزات و تاسیسان یا ایرادات باقی مانده در دیوار اعمال می شود.
از مزایای آن می توان به موارد زیر اشاره کرد: مقاومت بسیار بالایی در برابر فشار های وارده دارد – از قیمت بسیار مناسب و معقولی برخوردار است – قابلیت ترمیم، تعویض یا تعمیر را دارد – امکان جابه جایی آسان بدون جدا کردت اتصالات را دارد.
هزینه تمام شده برای نصب دیوار کاذب از طراحی تا اجرای آن به عوامل متعددی بستگی دارد که قیمت تمام شده دیوار پس از بررسی اعلام میشود. از جمله موارد تاثیر گذار بر روی هزینه را میتوان متراژ مورد نیاز، ضخامت دیوار، نوع دیوار بیان کرد.
برای اطلاع از به روترین قیمت های بازار تماس بگیرید: 02122636763
دارای 4 نوع می باشد : دیوار جدا کننده یا پارتیشنی – دیوار پوششی – دیوار آکوستیک – دیوار دکوراتیو
1 نظر
ممنون از مطالب جامعتون تو سایت و همچنین ارائه خدمات عالیتون