سقف کاذب شاخه ای از معماری داخلی می باشد و یک نوع پوشش برای سقف اصلی است و در زیر سقف تعبیه شده و باعث مخفی نگه داشتن عیوب یا رفع آن ها می شود. به دلیل طراحی منحصر به فرد و قابلیت های فراوانی که این سقف دارد توانسته است در مدت زمانی کوتاهی به یکی از موارد اصلی در ساختمان سازی به شمار آید.
سقف های کاذب را می تواند در سقف گچی، سقف چوبی، سقف کاذب پی وی سی، ورق های فلزی روکش دار، شیشه ای، آلومینیومی، آهنی و.. نصب شود. همچنین این قابلیت را دارد که به صورت تک واحدی یا با هم به اجرا در آید.
پنل های سبک و شبکه فلزی 2 بخش اصلی اساسی از سقف های کاذب هستند که شبکه فلزی به سقف مورد نظر متصل شده و سپس پنل های سبک روی آن سوار می شود. با توجه به قابلیت هایی که دارد همانند دیگر صنایع ساختمانی از اهمیت بالایی برخوردار است و موجب شده است نه تنها ساختمان ساز ها بلکه طراحان دکوراسیون داخلی نیز به انعطاف پذیری متریال آشناییت پیدا کرده و از آن استفاده کنند.
گروه تولیدی آریا سازه عرضه کننده انواع سقف های کاذب، اجرا کننده زیر سازی کناف و… در ایران می باشد که در اجرا و نصب آن می تواند کمک بزرگی را به شما معماران و متقضایان دهد. در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
سقف کاذب به دلیل طراحی خارق العاده ای که دارند می توان تغییری اساسی را در دکوراسیون داخلی یک سازه ایجاد کنند. به خصوص که یکی از قابلیت های ویژه ی آن ایجاد نور پردازی می باشد که می توان با کمک آن فضایی دلنشین خلق کرد.
این سقف ها در حقیقت جایگزین سقف های گچی هستند که سازه ی آن ها به صورت پیش ساخته در کاخانه ها تولید می شود. از این سقف عموما برای عایق نمون سقف در برابر صدا و حرارت ، پوشش سیم های تاسیساتی و اجرای نورپردازی برای دکوراتیو استفاده می شود که در طرح های مختلف وجود داشته و امروزه در اکثر ساختمان ها دیده می شود.
این سقف ها دارای مزایای بی شماری هستند که مهم ترین آن ها را می توان زیبایی سقف و پوششی برای مخفی نگه داشتن تاسیسات و سیم کشی ها دانست. چرا که نصب سقف کاذب در ساختمان ها موجب می شود که تاسیسات زیر سقف را در خود جای داده و نمای سقف اصلی را بهتر نمایش دهد. این امر برای پیمانکاران ساختمان ها بسیار حائز اهمیت است چرا که دیگر نگرانی و دغدغه ای بابت پوشش و مخفی نگه داشتن این موارد نخواهند داشت.
بسیاری از افراد هستند که از این سقف ها تنها برای یک نقطه از فضای منزل استفاده می کنند و با ایجاد نورپردازی در آن فضایی جالبی را ایجاد می کنند. این کار باعث می شود یکنواختی فضا از بین رفته و آن نقطه به منطقه ی قابل توجه تبدیل شود.
علاوه برای پوشش سقف اصلی اتاق بلکه برای سرویس بهداشتی و حمام ها نیز اسفاده می شود. معمولا سقف هایی که در این قسمت از خانه نصب می شوند از جنس PVC هستند که ضد آب است و در برابر نفوذ آب و رطوبت مقاومت بالایی را دارند.
یکی از رایج ترین انواع سقف کاذب بی شک، رابیتس می باشد. رابیتس نوعی ورق از جنس گالوانیزه است که مشبک می باشد. به وسیله ی سیم آرماتور بندی به شبکه فرعی وصل می شود. رابیتس در دو مدل مسطح و برجسته ساخته می شود که نوع مسطح آن برای دهانه های کوچک و نوع برجسته ی آن برای دهانه های بزرگ و مورد استفاده قرار می گیرد.
سازه های رابیتس از نبشی، میلگرد، و لایه رویه که همان ورق مشبک گالوانیزه است تشکیل می شود. از مزایای این نوع سقف های کاذب می توان به دسترسی راحت به مصالح، طرح پذیری متنوع و سرعت اجرای بالای آن اشاره کرد. اما از معایب آن می توان وزن زیاد، مصرف زیاد گچ، سرعت اجرای کار پایین و محدودیت آب و هوایی هنگام گچ کاری را بیان کرد.
سقف کناف اکثراً در ساختمان های امروزی به صورت پنل های گچی مسطح به سقف اصلی نصب می شود و مورد استفاده قرار می گیرد. سقف کناف در دو نوع سقف کاذب کناف مشبک و سقف کناف یکپارچه مورد استفاده قرار می گیرد. سقف کناف یکپارچه از زیر سازی فولادی سبک وزن تولید شده تا پنل های گچی روکش دار بر روی آن نصب شود.
اما سقف کاذب مشبک از تایل سقفی و سازه سپری شبکه وار تشکیل شده است و توسط آویز به سقف اصلی متصل می شود و بسیار سبک است. از دیگر مزایای این سقف به این مورد اشاره کرد که نیازی به رنگ آمیزی ندارد و خدمات پس از نصب مثل تعمیر و نگه داری آن آسان است. این نوع سقف در دو نوع دکوراتیو و ساده ساخته می شود.
این سقف از ترکیب تکه های از قبل آماده شده ی گچی با آلومینیوم ساخته شده است. از مزایای این سقف می توان به ایجاد طرح های مختلف و تعویض قطعات از پیش ساخته ی گچی اشاره کرد. شما می توانید آن را با پرداخت هزینه ای کم رنگ آمیزی کنید. این سقف در برابر حریق از مقاومت بالایی برخوردار است و با محیط زیست سازگاری دارد. همچنین در برابر زلزله بسیار مقاوم است. اجرای آن به آسانی و با سرعت انجام پذیر است.
این مدل سقف از انواع سقف تزئینی محسوب می شود و از آلومینیوم یا آلیاژ های آلومینیوم ساخته شده است که بعد از نصب به صورت حفره های مربعی شکل که در کنار یکدیگر دیده می شوند و به سقف باز مشهور هستند.
سقف های کاذب گریلیوم را علاوه بر اینکه می توانید به تنهایی نصب کنید، می توان آن را با ترکیب دیگر سقف ها مورد استفاده قرار داد. از آنجایی که هیچ چیز جز چراغ از آن دیده نمی شود، می توان در پشت آن کانال یا دریچه نصب کنید. برای نصب این نوع سقف لازم نیست کار خاصی انجام دهید و با استفاده از آویز و توسط زنجیر یا سیم مفتول انجام می شود.
این سقف تشکیل شده از یک بخش اصلی که از چهار تراش یا فولاد است و قسمت فرعی که از چوب می باشد. نحوه نصب این مدل سقف این گونه است که اول کلاف کشی و تراز سقف با چهار تراش چوبی متناسب دور تا دور و سپس لمبه کوبی انجام می شود. سقف کاذب چوبی به طرز شگرفی حسی گرم و دلپذیر انتقال می دهد و تاثیر به سزایی در زیباسازی دکوراسیون داخلی دارد.
همانطور که از نام آن پیداست از ترکیب چند شکل هندسی تشکیل می شود. باید دقت شود طرح های انتخابی مناسب با سازه های سقف باشد. برای اجرای سقف کاذب ترکیبی باید قبل از نصب، زیر سازی مناسب بدون آهن کشی و یا با آهن کشی انجام شود.
با پیچ نمودن تایل آلمینیومی به سپری انجام می شود و نیازی به بتونه کاری ندارد. این سقف را می توان تعمیر کرد و یا حتی به آسانی به پشت آن دسترسی یافت.
اگر هدفتان از نصب سقف کاذب آلمینیومی فقط از جنبه ی زیبابی باشد می توانید از تایل رنگی ساده استفاده کنید. اگر از این مدل سقف برای عایق آکوستیک استفاده می کنید باید دقت داشته باشید که تایل پانج دار مناسب است. اگر احتمال می دهید امکان رطوبت در پشت سقف است از تایل های آلمینیومی روکش شده با پی وی سی و یا پشت فویل دار استفاده کنید.
سقف کاذب آلومینیومی دامپا یا سقف نواری جزء معدود سقف هایی هستند که با شکل دادن به پنل های آلمینیومی ایجاد می شود. نصب آن به سهولت و با سرعت میسر است و پانل های آن را می توانید از سمت پایین سقف جا بزنید و یا حتی آنها را جدا کنید. از مزایای این نوع پانل ها می توان به غیر قابل اشتعال بودن آنها و رنگ ثابت آنها اشاره نمود. همچنین قابل شستشو هستند و دارای عمر مفید بالایی هستند.
انتخاب نوع سقف بستگی به جایی دارد که می خواهید از آن استفاده کنید. برای اماکنی که احتیاجی به عایق صوتی ندارند از نوع ساده و از سقف کاذب آلمینیومی سوراخ دار برای محل هایی که باید آکوستیک شوند استفاده می شود.
در مکان هایی که میزان سر و صدا در انها بالا است مانند سالن کنفرانس ها و سینماها از نوعی سقف کاذب استفاده می شود به نام آکوستیک که از موادی مانند پلاک های چوبی و گچی ، ورقه های مقوایی فشرده و پارچه چین دار تشکیل شده است.
از مزایای منحصر به فرد این نوع سقف ، می توان به سادگی، ضد حریق و صدا بودن و قیمت مناسب آن اشاره نمود.
سقف کاذب طلقی که میان سقف های کاذب بسیار پر کاربرد است. قابلیت عبور نور از آنها این مدل سقف کاذب را منحصر به فرد کرده است. هزینه ی مقرون به صرفه و سرعت بالای نصب آنها از دیگر ویژگی های این مدل سقف است. درسیستم اجرایی آنها از شبکه بندی کناف استفاده قرار می شود.
این نوع از سقف، مواد اولیه اش داخل کشور تولید می شود و بسیار رایج است. از آنجایی که سقف کاذب آی گلس دارای طرح بندی های متنوعی است و وزنی سبک دارد و از همه مهم تر از تایل های شفاف اکریلیک ساخته شده و روشنایی را به خوبی از خود عبور می دهد، ترکیب آن با دیگر سقف های کاذب به خصوص ام دی اف جلوه ی زیبا و جذابی به محیط شما می دهد.
سقف کاذب پوشش جدیدی برای ساختمان ها است که با استفاده از تکنولوژی عصر حاضر تولید شده است و به دلیل طراحی خارق العاده و قابلیت آن توجه اکثر افراد را به خود جلب کرده است و بیشتر آن ها برای دکوراتیو نمودن ساختمان و منزل خود از آن استفاده می کنند.
از طراحی ابتدایی سقف های کاذب تا به الان سالیان طولانی گذشته و طرح ها و رنگ های گوناگون و متنوعی تولید شده است که با توجه به سلیقه می توان آن ها را انتخاب و استفاده نمود. اما ممکن است برای خرید سقف کاذب این سئوال برایتان پیش بیاید که از کدام مرکز فروش مصالح ساختمانی می توانید با کیفیت ترین سقف کاذب با قیمت مناسب را تهیه کنید؟! ما به شما گروه تولیدی آریا سازه را پیشنهاد می دهیم.
این شرکت با دارا بودن سابقه ای درخشان و دیرینه در امر تولید و فروش انواع مختلف مصالح ساختمانی به خصوص انواع سقف کاذب مناسب ترین گزینه برای خرید انواع آن می باشد.
محصولات این شرکت مطابق با استاندار جهانی می باشد و زیر نظر کارشناسان و متخصصان برجسته ی کشور تولید شده است. شما برای خرید می توانید با شماره های درج شده در سایت تماس گرفته و پس از دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان ما سقف کاذب مناسب برای سازه خود را با قیمتی بسیار مناسب خریداری کنید.
قیمت سقف کاذب در این شرکت بسیار منصفانه و مقرون به صرفه است و شما می توانید با کمترین هزینه بهترین سقف را داشته باشید. نکته ی مد نظر این است که به هنگام نصب آن باید در مورد طرح و نوع آن بین مجری و معمار همفکری صورت گیرد.
طراحان سقف کاذب آگاهی کاملی از اشکال این محصولات دارند و این آگاهی به آن ها کمک می کند بتوانند تقشه ها بهتری را خلق کنند به همین علت این رشته از صنعت ساختمان نیاز به تخصص و مهرت بالایی دارد.
آریا سازه سالهاست در زمینه تولیدات انواع سقف های کاذب و پانل گچی فعالیت می کند و دارای طراحان و نصابان ماهر و متخصصی می باشد که به خوبی از پس این کار برآمده و با توجه به نوع سازه بهترین نتیجه را خلق می کنند.
سقف های کاذب به دلیل آن که به سقف اصلی و دیوار های اطراف سازه اصلی متصل شده و بار آن را تحمل می کند در نتیجه یک طراح در قدم اول باید تمامی ویژگی های یک سازه را بشناسد. همچنین از انواع آن شناخت کافی را به دست آورده و کاربرد هر کدام از آن ها را در موقعیت های مختلف چون هنگام آویزان کردن از سقف اصلی، تغییرات دما در طول سال، نورپردازی و… درک کند تا در هنگام اجرا با مشکلی مواجهه نشود.
نکته ای که در اجرای سقف کاذب مهم می باشد این است که چون این سقف ارتفاع سقف اصلی را حدودی کاهش می دهد به همین علت برای جلوگیری از ایجاد فضای محدود و تنگ آن را به صورت دیوار به دیوار اجرا نمی کنند.
نکات مهم برای یک طراح سقف کاذب
سقف های کاذب دارای کاربری وسیعی می باشد و محدودیتی برای استفاده از آن ها وجود ندارد و شما در سقف هر نقطه از ساختمان خود می توانید نصب کنید. به دلیل همین کاربری وسیع آن ها است که شرکت های تولید کننده سقف کاذب برای هر نقطه از ساختمان سقف مناسب خود را تولید کرده است که مناسب شرایط و موقعیت آن باشد. از جمله کاربرد های آن عبارتند از :
استفاده از این سقف به دلیل طراحی منحصر به فرد، زیبایی و قیمت مناسب اجرای آن، باعث شده طرفداران زیادی داشته باشد. استفاده از سقف های کاذب در جای جای خانه امکان پذیر است. در ادامه با کاربردهای آن اشاره می شویم:
یکی از انتخاب ها برای دکوراسیون داخلی ساختمان سقف های کاذب کناف است. مخصوصاً برای سالن پذیرایی از این سقف کناف در کنار نور پردازی مناسب، علاوه بر اینکه فضا را بزرگتر نشان دهد، محیط سالن پذیرایی شما را مدرن و زیبا جلوه می دهد.
یکی از جاهایی که استفاده از سقف های کاذب در آن به شدت توصیه می شود، سرویس بهداشتی است. چون رطوبت زیاد است گزینه ی مناسبی برای انتخاب می باشد. برای اینکه لوله ها در سرویس بهداشتی نمایان نباشد می توانید آن را پایین تر نصب کنید تا لوله ها مابین سقف و سقف کاذب پنهان باشد.
سقف کاذب دارای قابلیت جابه جایی می باشد به همین تعمیر این سقف بسیار آسان و بی دردسر می باشد این امر موجب شده است که هزینه ی اجرا و تعمیر آن نیز بسیار پایین تر و ارزان تر از تعمیر سقف اصلی باشد.
اگر نصب آن را به درستی اجرا کنند به گونه ای که نصب آن بدون هیچ درزی باشد می تواند به خوبی در مصرف سوخت ساختمان بهینه سازی شود و مانع از انتقال حرارت شود. رعایت به این نکته از هدر رفتن انرژی سرمایشی و گرمایشی جلوگیری می کند.
یکی از مزایای بسیار عالی که این سقف ها دارد عایق صدا بودن آن ها است که به خوبی می تواند مانع از انتقال صدا در بین طبقات شود. همچنین به علت طراحی منحصر به فرد آن یاعث مخفی نگه داشتن تاسیسات و سیم کشی های نصب شده در سقف اصلی می شود و به خوبی آن ها پوششش می دهد. این امر فضای ساختمان و سقف را مرتب و زیبا نشان می دهد. همچنین از این سقف برای ایجاد نورپردازی ها و ایجاد فضایی خیره کننده نیز بهره می برند.
همانطور که گفته شد سقف کاذب انواع مختلفی دارد که در طرح ها و رنگ های مختلفی تولید می شود. یکی از بهترین و مدرن ترین انواع سقف کاذب را می توان به سقف کاذب پی وی سی(pvc) اختصاص داد.
سقف کاذب پی وی سی همانطور که از نامش پیداست از متریال جدیدی به نام پی وی سی ساخته شده است. پی وی سی نام مخفف شده ی پلی وینیل کلراید است که در واقع نوعی پلاستیک سخت از فرآورده های نفتی می باشد. با توجه به همین نوع ساختاری که دارد کاملا ضد آب بوده و در برابر رطوبت و نفوذ آب مقاومت بالایی را از خود نشان می دهد و آسیبی را متحمل نمی شود.
از این رو در بیشتر سرویس های بهداشتی و حمام ها از این نوع سقف به دلیل همین مقاومت بالای پی وی سی در برابر رطوبت استفاده می شود. از دیگر مزیت هایی که سقف کاذب pvc را از دیگر سقف های کاذب متمایز می کند وزن سبک آن می باشد که باعث نصب سریع و آسان آن در تمامی مکان های مختلف چون آشپزخانه، سالن های پذیرایی، رستوران ها و… می شود.
سقف کاذب pvc دارای مزایای بی شماری می باشد که با نصب آن می توان به آن پی برد. از مهم ترین مزیت سقف کاذب پی وی سی می توان به مقاومت بالای آن در برابر رطوبت و حشرات موذی و حتی آتش سوزی دانست. همچنین عایق صوتی و حرارتی بودن آن باعث کاهش مصرف انرژی و افزایش طول عمر آن می شود.
نگهداری از سقف کاذب پی وی سی نیازی به اقدامات خاصی ندارد و شما به راحتی می توانید آن را شستشو داده یا به تاسیسات پشت سقف دسترسی پیدا کنید.
سقف کاذب قابلیت های فراوانی را دارا می باشد که به دلیل مقاومت بالایی که در برابر رطوبت و حرارت دارد به راحتی قابل شستشو بوده و در هر مکانی با خیالی آسوده می توان نصب کرد. اما با این حال برای آن که نه تنها بتوان جلوه ای اساسی را به محیط بخشید بلکه طول عمر آن را افزایش داد باید سعی شود بهترین نوع سقف کاذب را مناسب با شرایط حاکم بر محیزط انتخاب کرد. یکی از مکان هایی که نیازمند سقف کاذب می باشد آشپزخانه است.
محیط آشپزخانه چون با پخت و پز همراه است ممکن است باعث دود گرفتگی و ایجاد لکه های سیاه بر روی سقف شود به همین منظور باید سقف کاذب آشپزخانه ای را انتخاب کرد که علاوه بر سازگاری با این نوع محیط از جهت مقاوم بودن با حرارت بتوان به راحتی آن را با آب شستشو داده و تمیز کرد. در غیر این صورت پس از گذشت مدتی کوتاه مجبور به تعویض یا بازسازی سقف شده و زیبایی محیط آشپزخانه را برای همیشه از بین خواهید برد.
یکی از مهم ترین معیار ها برای انتخاب سقف کاذب آشپزخانه جنس آن می باشد.
جنس انتخابی سقف کاذب به عواملی چون میزان ایمنی لازم، میزن رطوبت موجود در محیط، میزان گرما و… بستگی دارد. همچنین باید توجه داشته باشید که سقف کاذبی که انتخاب کرده اید علاوه بر دارای بودن ویژگی های لازم گفته شده قابل شستشو بوده و مقاومت بالایی را در بر نفوذ آب و رطوبت داشته باشد. در همین رابطه بهترین و مناسب ترین سقف کاذب را که برای محیط آشپزخانه می توان پیشنهاد دارد شامل موارد زیر است:
این موارد از جمله مقاوم ترین سقف کاذب آشپزخانه در برابر حرارت و آتش سوزی و همچنین علی الخصوص رطوبت بوده و نصب آسانی را نیز به همراه دارند.
یک نوع پوشش برای سقف اصلی محسوب می شود و در روی سقف اصلی قرار گرفته و باعث مخفی نگه داشتن عیوب یا رفع آن ها می شود.
انواع آن عبارتند از:سازه نمایان، سازه پنهان، تصویر دار، رابیتس، کناف، یکپارچه ، گریلیوم، ترکیبی ، آکوستیک ، پی وی سی ، طلقی و…
هزینه بر اساس ابعاد، نوع و جنس آن محاسبه می گردد. برای اطلاع از به روزترین قیمتهای بازار تماس بگیرید: 02122636763
با استفاده از سقف کاذب می توان جلوه های فوق العاده زیبایی برای منازل ،دفاتر کار، تالارها و سایر فضاهای اجتماعات ایجاد کرد که هم از نظر زیبایی چشم نوازند و هم سبک و ایمن اند. همچنین به لحاظ نورپردازی بسیار انعطاف پذیر و دارای پتانسیل بالا هستند.
سقف کناف معمولا در ساختمان های امروزی به صورت پنل های گچی مسطح به سقف اصلی نصب می شود و مورد استفاده قرار می گیرد. سقف کناف در دو نوع سقف کاذب کناف مشبک و سقف کناف یکپارچه مورد استفاده قرار می گیرد.
این شرکت با دارا بودن سابقه ای درخشان و دیرینه در امر تولید و فروش انواع مختلف مصالح ساختمانی به خصوص انواع سقف کاذب مناسب ترین گزینه برای خرید انواع آن می باشد.محصولات این شرکت مطابق با استاندار جهانی می باشد و زیر نظر کارشناسان و متخصصان برجسته ی کشور تولید شده است. شما برای خرید می توانید با شماره های درج شده در سایت تماس گرفته و پس از دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان ما سقف کاذب مناسب برای سازه خود را با قیمتی بسیار مناسب خریداری کنید.
طراحان سقف کاذب آگاهی کاملی از اشکال این محصولات دارند و این آگاهی به آن ها کمک می کند بتوانند نقشه های بهتری را خلق کنند به همین علت این رشته از صنعت ساختمان نیاز به تخصص و مهرت بالایی دارد.آریا سازه دارای طراحان و نصابان ماهر و متخصصی می باشد که به خوبی از پس این کار برآمده و با توجه به نوع سازه بهترین نتیجه را خلق می کنند.
محدودیتی برای استفاده از سقف کاذب وجود ندارد و برای بسیاری از مکانها کاربرد دارد به مثال: برای اتاق خواب- کتابخانه- سالن پذیرایی.- سرویس بهداشتی- محیط های اداری- حمام- آشپزخانه و.. مناسب است.
برای آشپزخانه سقف کاذبی که انتخاب کرده اید باید قابل شستشو بوده و مقاومت بالایی در برابر نفوذ آب و رطوبت داشته باشد. پیشنهاد ما به شما استفاده از انواع زیر می باشد: سقف کاذب کشسان – آسمان مجازی – پی وی سی – طلقی و کناف
برای اجرای سقف کاذب بهتر است به یکی از تولید کنندگان انواع سقف های مدن و کاذب که خود اجرا کننده انواع سازه های سقف کناف می باشد مراجعه نمایید . قیمت این نوع سقف و سازه های کاذب را می توانید در قسمت لیست قیمت محصولات آریا ساره مشاهده نمایید.
8 دیدگاه
سلام. امکان داره کاتالوگ محصولاتتون رو برام ایمیل کنین؟
سلم بله حتما در اسرع وقت به روز ترین کاتولوگ برای شما ارسال می شود.
سلام. ممنون از شرکت محترمتون. من برای منزل جدیدم از شما سقف کاذب خریدم. خیلی خونه رو شیک کرده
سلام خوهش میکنم وظیفه ی ما کسب رضایت شما می باشد.
سقف کاذب کناف رو ندیدم در مواردی که ذکر کرده بودین. ندارین؟
سلام. فاصله سقف کاذب تا سقف اصلی چقدره معمولا؟
سلام. فاصله ی سقف کاذب با سقف اصلی بستگی به نوع سقف کاذب دارد. اما معمولا فاصله ای در حدود 50 تا 100 سانتی متر در نظر گرفته می شود.
سلام. مطالب به درد بخور و ارائه محصولات با کیفیتی دارین. ممنون از شما