سازه درای وال: درای وال در معادل فارسی اصطلاحی است که از آن برای ساخت و ساز های دیوار خشک استفاده می شود و دلیل این نامگذاری به این علت می باشد که در دیوار خشک از ملاتی که پایه آن با آب همانند سیمان و ماسه و… باشد به هیچ عنوان استفاده نمی شود. سازه درای وال در واقع یک دیوار پیش ساخته است که در صنعت ساختمان سازی در مقابل دیوار بنایی یا ماسونری که ساخت آن ها توسط آجر، بلوک سیمانی، سفال و… به همراه ملات جهت چسباندن مصالح انجام شده است، قرار می گیرد. صفحات در این دیوار خشک همچون سقف کاذب بصورت یکپارچه هستند.
در حقیقت درای وال یا همان دیوار خشک دیواری است که در آن ها از پوشش های ورقه ای یا تخته ای همچون انواع صفحات روکشدار گچی، تخته سیمانی الیافی به کار برده شده که با استفاده از ادوات اتصال مانند پیچ، میخ، پرچ یا پروفیل سازه گالوانیزه بر روی سازه زیر سازی درای وال یا سقف نصب می شود.
شرکت آریا سازه از جمله اولین شرکت هایی می باشد که استفاده از دیوار خشک را برای ساخت و ساز های خود ترویج و توسعه داده است. بیشترین مورد که از درای وال به صورت گسترده استفاده می شود سازه هایی مرتبط با کناف است که فعالان آن از اصطلاحات معادل درای وال چون دیوار کناف، درای وال کناف، دیوار خشک کناف یا ساخت و ساز خشک کناف استفاده می کنند.
آریا سازه دارای سابقه ی درخشان و افراد متخصصی است که خدماتی مانند زیر سازی کناف و.. با توجه به همین دانش و تجربه ی کسب کرده از مدت فعالیت طولانی با کیفیت ترین سازه درای وال را برای شما آماده می کنند.
از آنجایی که دیوار خشک یک سطح مستحکم و یکپارچه را ایجاد می کند موارد مصرفی گوناگونی برای آن وجود دارد. از جمله مواردی که می توان از دیوار خشک استفاده کرد شامل:
کاربرد دیوار خشک چیست؟
معایب درای وال یا دیوار خشک در مقایسه با مزایای آن بسیار ناچیز است. اما با این وجود به آن ها پرداخته ایم:
معایب دیوار خشک یا درای وال چیست؟
همانطور که گفته شد درای وال ها یا همان دیوار خشک دیوار های جدا کننده ای هستند که جزء دیوار های غیر باربری به حساب می آیند و چون هیچ گونه مصالح مرطوبی در ساخت آن ها به کار برده نشده به این نام خطاب می شوند. در واقع دیوار خشک به نوعی از دیوار پیش ساخته ای گفته می شود که ورقه های گچی میان دولایه ضخیم از کاغذ یا مقوا فشرده شده اطلاق می گردد.
این دیوارها را نه تنها می توان برای جداسازی فضا ها استفاده کرد بلکه به عنوان یک نوع سازه عایق بندی یا جداسازی برای نصب سقف کاذب در سقف اصلی نیز استفاده کرد. همچنین از این دیوار ها برای جداسازی و عایق کردن ساختمان ها از لحاظ حرارتی، صوتی و رطوبتی استفاده می شود. ضخامت سازه درای وال بی 7/5 سامتی متر تا 25 سامتی متر می باشد که با توجه به نوع کاربری این مقدار متغیر است. این ضخامت ها را با کمک سازه های c70، c50، c100 و یک رانر متناسب استاد ها می توان اجرا کرد.
درای وال از یک سری ناودانی های افقی و عمودی تشکیل شده است به این صورت که در ابتدا باید ناودانی های افقی را در امتداد هم بر روی کف و سقف ساختمان توسط ابزارآلات مخصوص مانند تفنگ گازی و میخ های فولادی پرچ کرد. پس از پرچ ناودانی های افقی نوبت به ناودانی ها عمودی رسیده که آن ها با فاصله ای بین 40 تا 60 سانتی متر درون ناودانی های افقی نصب می شود. بعد از آن صفحات گچی یا سیمانی با ابعاد 120*240 را بر روی سازه های افقی و عمودی قرار داده و پیچ می شود.
نکته ای که در این مرحله از نصب سازه درای وال حائز اهمیت است فاصله ی ناودانی های عمودی است که باید با توجه به کاربری دیوار کم یا زیاد کرد.
لازم به ذکر است که اتصالات مفصلی دیوار موجب مقاومت بالای آن در برابر زلزله می شود.
نحوه ی نصب سازه درای وال به چه صورت است؟
سازه درای وال دارای کاربری متفاوتی است که بنا به محل نصب و کاربرد آن ها به انواع گوناگونی تقسیم بندی می شود که در ادامه به برخی از آن ها اشاره کرده ایم:
آریا سازه تولید کننده انواع سازه درای وال مطابق استاندارد شرکت کناف ایران در مدل ها C و U می باشد. بهره مندی از ماشین آلات رول فورمینگ و تکنولوژی به روز و استفاده از ورق های گالوانیزه استاندار ما را در تولید محصولات با کیفیت و جلب رضایت کارفرمایان یاری نموده است.
همچنین وجود کارشناسان و مهندسان متخصص و خبره در این شرکت باعث تولید و اجرای هر چه بهتر و با کیفیت تر این سازه های درای وال و محصولات دیگر مانند پانل گچی شده است. این امر مهر محکی بر ارائه تضمین این شرکت بر مقاوم بودن و عایق مناسب بودن این سازه می باشد.
قیمت سازه درای وال به عوامل متعددی وابسته است و نمیتوان قیمت واحدی برای آن اعلام کرد. از جمله موارد تاثیر گذار بر قیمت سازه درای وال میتوان به برند، ابعاد آن، نوع و ضخامت آن اشاره کرد. همچنین نوسانات بازار تاثیر بسزایی بر روی قیمت دیوار خشک دارد.
قیمت سازه درای وال بررسی از محل پروژه و مقدار مورد نیاز سازه در ساختمان نعیین می کند اما این اطمینان را ما به شما می دهیم که قیمت سازه درای وال در این شرکت به نسبت سایر شرکت ها بسیار مناسب و مقرون به صرفه است.
جهت کسب اطلاعات تکمیلی با بخش مهندسی فروش شرکت تماس حاصل فرمائید.